All aktivitet sker på egen risk.
Hjälm är ett krav vid cykling, gäller för stora som små.
Motorfordon är helt förbjudna inom hela området, gäller även ute i terrängen på leder och spår.
Visa varandra respekt. Vid olycka ring 112.
Gratis och öppet för alla

Att nyttja SCA Arena och alla kringliggande leder och spår är helt gratis och öppet för alla. Anläggningen drivs av Obbola IK och detta sker på ideell basis. Vi tycker det är superskoj att vår (i våra ögon) kalasfina arena besöks så flitigt som den gör. Det ger oss motivation att fortsätta vårda och utveckla den.

Dock är det alltid välkommet med några extra kronor. Kanske kan det bidra till fler stationer på utegymmet, en ny grillplats eller fler features på våra leder så småningom. Swisha isåfall gärna till nr 123 336 05 67 och märk det med SCA Arena. Det går också utmärkt att bidra genom att anmäla intresse för att arbeta med anläggning och banor.

.

Visa hänsyn!

Vi är många olika individer som nyttjar våra fina skogsområden. Vi arbetar kontinuerligt med att vårda och förbättra de marker vi nyttjar genom förbättringsåtgärder som fyllnadsmassor och spångar. Men vi vill även att vi visar varandra respekt ute på spår och stigar i naturen. Bland annat rekommenderar vi cyklister att använda ringklocka. Det är vår idé om att visa hänsyn och skapa goda relationer. Den är till för att vi ska kunna varna gångare, löpare, hundägare, hästryttare och andra vi stöter på, att “här kommer cyklister”. Som cyklist vill vi även att ni saktar in vid möte med fotgängare, sök ögonkontakt och heja gärna. Fotgängare – heja gärna tillbaka!